Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marley & Me

Marley & Me

01/10/2021 | Flixfilm

Marley & Me på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Kevin Macdonald
Skuespillere: Bob Marley, Ziggy Marley, Rita Marley
Spilletid: 144 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Et nygift par lærer mange af livets vigtige forhold fra deres hund Marley, som er en damptromle af utæmmet energi.

Marley & Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marley & Me på YouTube.Se Marley & Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marley & Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marley & Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marley & Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marley & Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar