Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marley & Me

Marley & Me

02/12/2015 | Flixfilm

Se Marley & Me på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Kevin Macdonald
Skuespillere: Bob Marley, Ziggy Marley, Jimmy Cliff, Cedella Marley
Spilletid: 144 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Et nygift par lærer mange af livets vigtige forhold fra deres hund Marley, som er en damptromle af utæmmet energi.


Se Marley & Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarley & Me havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marley & Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marley & Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marley & Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marley & Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar