Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Marlon Wayans smider tøjet på Netflix

Marlon Wayans smider tøjet på Netflix

28/09/2016 | Flixfilm

marlon-wayans-naked-netflixStreamingtjenesten Netflix har netop givet grønt lys til filmen; Naked, med Marlon Wayans (White Chicks, Scary Movie) og Regina Hall (Think Like A Man, About Last Night), som forventes at få premiere på Netflix Danmark i 2017. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Filmen vil være et remake af den svenske komediedramafilm; Naken fra 2000, der handler om Rob Anderson (Marlon Wayans), som vågner op nøgen i en elevator efter en vild polterabend. Her prøver han at gennemskue aftenens hændelser og få styr på tingene, men hver gang vågner han op og oplever samme dag og ydmygelser igen, under samme præmis som det kendes fra bl.a. Groundhog Day og den nye Netflix-film Arq.

Man kan godt forvente, at Naked bliver en klassisk Marlon Wayans-komedie, da filmen instrueres af Michael Tiddes, som tidligere har stået bag andre slapstik komedier som A Haunted House og Fifty Shades of Black, hvor Marlon Wayan ligeledes har hovedrollen.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

“Den feedback jeg har fået af mine fans for mine film på Netflix har været overvældende og derfor er jeg begejstret for at samarbejde med dem om en original film. Jeg er også spændt på at arbejde med Regina igen,” udtaler Marlon Wayans i forbindelse med annonceringen. Marlon Wayans og Regina Hall spillede sidste overfor hinanden i filmen Scary Movie fra 2000.

Den amerikanske skuespiller Marlon Wayans er nok bedst kendt for sine roller i spoof-filmene Scary Movie, Dance Flick og Haunted House, men han har også medvirket i flere seriøse produktioner, herunder Requiem for a Dream.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Naked på Netflix Danmark i 2017.
Skriv kommentar