Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marlon Wayans: Woke-ish

Marlon Wayans: Woke-ish

28/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Marlon Wayans: Woke-ish på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Marlon Wayans, Diana Hernandez
Spilletid: 68 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Det er råt for usødet og sjovt, når Marlon Wayans behandler racisme, alderssvarende rap, homoseksuelles rettigheder og børneopdragelse, og også Kardashians får en tur.


Se Marlon Wayans: Woke-ish på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marlon Wayans: Woke-ish havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marlon Wayans: Woke-ish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marlon Wayans: Woke-ish herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marlon Wayans: Woke-ish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marlon Wayans: Woke-ish stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar