Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Marlon

16/01/2020 | Flixfilm

Se Marlon på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Marlon Wayans, Essence Atkins, Bresha Webb, Diallo Riddle
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Efter den mest rolige skilsmisse nogensinde lever en ubekymret, men hengiven far, et nyt liv med sin ekskone og deres to børn.


Se Marlon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarlon (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marlon (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marlon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marlon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marlon (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar