Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marmaduke

Marmaduke

06/05/2022 | Flixfilm

Marmaduke på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Mark A.Z. Dippé, Youngki Lee, Phil Nibbelink
Skuespillere: Pete Davidson, J.K. Simmons, David Koechner
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Handling: Marmaduke roder, er fræk og kommer altid til at lave ballade, men han har et stort hjerte. Har han det, der skal til for at brillere i fine hundeudstillinger?

Marmaduke havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marmaduke på YouTube.Se Marmaduke på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Marmaduke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marmaduke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marmaduke, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marmaduke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar