Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Marmaduke

07/10/2016 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Tom Dey
Skuespillere: Owen Wilson, Emma Stone, George Lopez, Christopher Mintz-Plasse
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.2

Resumé: Da familien Winslow flytter til Californiens solrige klima, får deres kærlige granddanois en smagsprøve på det ideelle hundeliv.


Se Marmaduke på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marmaduke havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marmaduke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marmaduke herunder:Fra premieredatoen (7. oktober, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Marmaduke er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Marmaduke stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Marmaduke

  1. Navn - kl. 21:14, 08-10-2016:

    Hej Netflix jeg undre mig over når man nu ser film i Danmark er der ofte nogen børne film på engelsk jeg skriver det bare hvis nu nogen blandt andet mig selv ikke kan forstå engelsk

    Skriv kommentar