Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marmaduke

Marmaduke

07/10/2016 | Flixfilm

Se Marmaduke på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Tom Dey
Skuespillere: Owen Wilson, Emma Stone, George Lopez, Christopher Mintz-Plasse
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Da familien Winslow flytter til Californiens solrige klima, får deres kærlige granddanois en smagsprøve på det ideelle hundeliv.


Se Marmaduke på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarmaduke havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marmaduke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marmaduke herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marmaduke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marmaduke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Marmaduke

  1. Navn - kl. 21:14, 08-10-2016:

    Hej Netflix jeg undre mig over når man nu ser film i Danmark er der ofte nogen børne film på engelsk jeg skriver det bare hvis nu nogen blandt andet mig selv ikke kan forstå engelsk

    Skriv kommentar