Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Marmato

01/11/2014 | Flixfilm

Se Marmato på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Mark Grieco
Skuespillere: N/A
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En colombiansk landsby bliver løbet over ende på grund af akut guldfeber, og indbyggerne prøver at tage temperaturen på nogle udlændinges planer om en stor mine.


Se Marmato på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarmato havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marmato ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marmato herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marmato er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marmato stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar