Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maroon

01/02/2017 | Flixfilm

Se Maroon på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Thriller
Instruktør: Pulkit
Skuespillere: Devyani Cm, Manav Kaul, Saurabh Sachdeva, Sarika Singh
Spilletid: 94 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Konen forsvinder sporløst, og universitetsprofessor Saurabh forbliver i hjemmet, mens politiet arbejder på sagen. Men hans virkelighedssans mindskes som dagene går.


Se Maroon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaroon havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maroon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maroon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maroon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maroon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar