Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marriage Contract

Marriage Contract

27/09/2019 | Flixfilm

Se Marriage Contract på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seo-jin Lee, Yu-jin Kim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En fattig enke, der er desperat efter at hjælpe sin 7-årige datter, indgår et kontraktægteskab med en rig forretningsmand med en syg mor.

Marriage Contract (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Marriage Contract på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marriage Contract (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marriage Contract er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marriage Contract (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Marriage Contract

  1. Juliet - kl. 17:25, 27-09-2019:

    Jeg Ian ikke se den paa Netflix Dk

    Skriv kommentar