Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marriage Contract

Marriage Contract

27/09/2019 | 1 kommentar

Se Marriage Contract på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seo-jin Lee, Yu-jin Kim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: En fattig enke, der er desperat efter at hjælpe sin 7-årige datter, indgår et kontraktægteskab med en rig forretningsmand med en syg mor.


Se Marriage Contract på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marriage Contract (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marriage Contract (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marriage Contract herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marriage Contract er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marriage Contract (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Marriage Contract

  1. Juliet - kl. 17:25, 27-09-2019:

    Jeg Ian ikke se den paa Netflix Dk

    Skriv kommentar