Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marriage or Mortgage

Marriage or Mortgage

10/03/2021 | Flixfilm

Marriage or Mortgage på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elliot Schiff, Goria Cunningham, Brittany Williams
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En bryllupsplanlægger og en ejendomsmægler skal konkurrere om at vinde et kommende ægtepars gunst og budget. Bliver det eventyrbryllup eller drømmehus?

Marriage or Mortgage (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marriage or Mortgage på YouTube.Se Marriage or Mortgage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Marriage or Mortgage (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marriage or Mortgage (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marriage or Mortgage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marriage or Mortgage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar