Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marriage Story

Marriage Story

06/12/2019 | Flixfilm

Se Marriage Story på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Noah Baumbach
Skuespillere: Adam Driver, Scarlett Johansson, Julia Greer, Azhy Robertson
Spilletid: 137 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.


Se Marriage Story på Netflix

Anmeldelse: Marriage Story

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marriage Story havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marriage Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Marriage Story:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marriage Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marriage Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar