Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marriage Story

Marriage Story

06/12/2019 | Flixfilm

Marriage Story på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Noah Baumbach
Skuespillere: Adam Driver, Scarlett Johansson, Julia Greer
Spilletid: 137 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.Se Marriage Story på Netflix
Anmeldelse: Marriage Story

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Marriage Story havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marriage Story på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Marriage Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marriage Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marriage Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marriage Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar