Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Married to Medicine

Married to Medicine

01/06/2020 | Flixfilm

Se Married to Medicine på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jacqueline Walters, Quad Webb-Lunceford, Simone Whitmore, Mariah Huq
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En gruppe dynamiske kvinder bestående af læger og lægefruer med medicin som fællesnævner jonglerer deres hektiske karrierer, familiemæssige forpligtelser og sociale liv.


Se Married to Medicine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Married to Medicine (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Married to Medicine (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Married to Medicine:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Married to Medicine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Married to Medicine (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar