Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Married to Medicine

Married to Medicine

01/06/2021 | Flixfilm

Se Married to Medicine på Netflix

Produktionsår: 2013–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jacqueline Walters, Simone Whitmore, Toya Bush-Harris
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En gruppe dynamiske kvinder bestående af læger og lægefruer med medicin som fællesnævner jonglerer deres hektiske karrierer, familiemæssige forpligtelser og sociale liv.

Married to Medicine (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Married to Medicine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Married to Medicine (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Married to Medicine (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Married to Medicine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Married to Medicine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar