Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marrowbone

Marrowbone

01/10/2020 | Flixfilm

Se Marrowbone på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Sergio G. Sánchez
Skuespillere: George MacKay, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Mia Goth
Spilletid: 110 min
Land: Spain, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter deres mors død holder fire søskende sammen for at beskytte familiens hemmelighed og bekæmpe den onde ånd, der forsøger at skille dem ad.

Marrowbone havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Marrowbone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marrowbone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marrowbone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marrowbone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marrowbone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar