Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mars Attacks!

Mars Attacks!

22/04/2015 | Flixfilm

Se Mars Attacks! på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Jack Nicholson, Glenn Close, Annette Bening, Pierce Brosnan
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Tim Burton instruerer en stjernebesætning i denne parodi på 1950'ernes sciencefiction-film med karikerede marsmænd på erobringstogt.


Se Mars Attacks! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMars Attacks! havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mars Attacks! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mars Attacks! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mars Attacks! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mars Attacks! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar