Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mars

12/11/2019 | Flixfilm

Se Mars på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jihae, Alberto Ammann, Clémentine Poidatz, Sammi Rotibi
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Fakta og fiktion blandes sammen i dette dokudrama, som følger besætningsmedlemmerne på et rumskib, der skal kolonisere den røde planet i 2033.Se Mars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mars (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mars (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mars:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mars (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar