Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Marseille – Ny fransk original serie fra Netflix

Marseille – Ny fransk original serie fra Netflix

28/08/2014 | Flixfilm

netflix danmark logoNetflix har netop offentliggjort, at streamingtjenesten til næste år vil have premiere på en helt nye fransk-sproget serie. Serien, der hedder Marseille er en politisk serie om magt og korruption, som bliver på i alt 8 episoder.

Marseille tager udgangspunkt i historien om Robert Taro, der var byens borgmester for 25 år siden. Det kommende valg til posten udspiller sig dog dramatisk, da begge kandidater nægter at lade sig overvinde. Dette kaster kampen om borgmesterposten ud i en nådesløs situation hvor både politikere, fagforeninger og narkobaroner spiller sig på banen.

Serien er den først produktion fra Netflix, som vil være fransk-sproget, hvilket cementerer streamingtjenesten planlagte indtræden på det franske marked senere på året. Udover Frankrig, vil Netflix også lancere deres filmtjeneste i Tyskland, Belgien, Østrig og Luxembourg.

Marseille er skabt og skrevet af Dan Franck, der tidligere har stået bag La Séparation (Adskillelsen) og serien Les hommes de l’ombre. Seriens to første afsnit vil blive instrueret af Florent-Emilio Siri og Samuel Benchetrit.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

“Netflix har givet os frie hænder til at skabe en fransk udgave af House of Cards. Det er enhver forfatters drøm og en stor mulighed for franske producere og andre kreative,” udtaler Dan Franck. “Serien Marseille er en ambitiøs og tankevækkende udforskning af lokal politik i en af verdens mest levende og fascinerende byer,” tilføjer Ted Sarandos, Indholdschef hos Netflix.

Produktionen af Marseille begynder i foråret 2015 og skulle gerne være klar til premiere sidst på året.
Skriv kommentar