Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marseille

Marseille

23/02/2018 | Flixfilm

Se Marseille på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Karen Strassman, Anne Yatco, Gérard Depardieu, Benoît Magimel
Spilletid: 41 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Den mangeårige borgmester i Marseille forbereder sig på at lade sin protegé overtage styret, da der pludselig udbryder en voldsom kamp for magten i byen.


Se Marseille på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marseille (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marseille (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Marseille:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marseille er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marseille (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Marseille

 1. Torben Holleufer - kl. 17:38, 15-03-2018:

  Jeg var meget glad for Marseilles, men blev skuffet, da den nu er forsynet med engelsk dubbing. Det betyder, at man eksempelvis ser Gerard Depardieu tale, men ikke hører hans stemme.
  Er det ikke muligt at blive fritaget for den engelske dubbing i stedet se serien på fransk?

 2. Jess skinderholm - kl. 09:57, 10-06-2018:

  Rigtig god serie,
  Hvornår følger sæson3 ??

  Skriv kommentar