Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Marshall

02/09/2019 | Flixfilm

Se Marshall på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Crime, Drama, History
Instruktør: Reginald Hudlin
Skuespillere: Chadwick Boseman, Josh Gad, Kate Hudson, Sterling K. Brown
Spilletid: 118 min
Land: USA, China, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne biografiske film om Thurgood Marshall, den første sorte højesteretsdommer i USA, handler om hans store indsats i en opsigtsvækkende sag som borgerrettighedsadvokat.


Se Marshall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarshall havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marshall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marshall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marshall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marshall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar