Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Martha Bakes

Martha Bakes

07/06/2018 | Flixfilm

Se Martha Bakes på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Martha Stewart
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Husmoderikonet Martha Stewart deler avancerede tips, teknikker og opskrifter på et kursus for amatørbagere.


Se Martha Bakes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMartha Bakes (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Martha Bakes (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Martha Bakes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Martha Bakes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Martha Bakes (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar