Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Martha

17/03/2023 | Flixfilm

Martha på Netflix

Produktionsår: 1974
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Rainer Werner Fassbinder
Skuespillere: Margit Carstensen, Karlheinz Böhm, Barbara Valentin
Spilletid: 116 min
Land: West Germany
Sprog: German, Italian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Margit Carstensen spiller kvinden Martha, der bliver alene med sin tyranniske mor, efter hendes onde far dør. Hendes beslutning om at gifte sig gør kun tingene værre.Se Martha på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Martha havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Martha på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Martha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Martha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Martha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Martha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar