Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marthe Richard, espionne au service de la France

Marthe Richard, espionne au service de la France

07/03/2022 | Flixfilm

Marthe Richard, espionne au service de la France på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne biografiske film vokser en fransk kvinde op med et had til den tyske officer, der dræbte hendes forældre. Da hun bliver spion, krydses deres veje i Spanien.

Marthe Richard, espionne au service de la France havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marthe Richard, espionne au service de la France på YouTube.Se Marthe Richard, espionne au service de la France på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marthe Richard, espionne au service de la France ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marthe Richard, espionne au service de la France stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marthe Richard, espionne au service de la France, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marthe Richard, espionne au service de la France er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar