Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..!

Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..!

14/10/2019 | Flixfilm

Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Jean-François Blais
Skuespillere: Martin Matte
Spilletid: 61 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Comedy-stjernen Martin Matte fra Quebec fortæller pinlige personlige historier og har en løsning på SoMe-trolls og meget mere i denne uforudsigelige special.

Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! på YouTube.Se Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar