Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..!

Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..!

14/10/2019 | Flixfilm

Se Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Jean-François Blais
Skuespillere: Martin Matte
Spilletid: 61 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Comedy-stjernen Martin Matte fra Quebec fortæller pinlige personlige historier og har en løsning på SoMe-trolls og meget mere i denne uforudsigelige special.


Se Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMartin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Martin Matte: La Vie, La Mort…Eh La La..! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar