Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marvel Anime: Wolverine

Marvel Anime: Wolverine

17/12/2020 | Flixfilm

Se Marvel Anime: Wolverine på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Logan, også kaldet mutant X-Man Wolverine, søger at generobre sit livs kærlighed – hvis forbryderfar planlægger et arrangeret ægteskab for hende.

Marvel Anime: Wolverine (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Marvel Anime: Wolverine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marvel Anime: Wolverine (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marvel Anime: Wolverine (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marvel Anime: Wolverine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marvel Anime: Wolverine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Marvel Anime: Wolverine

  1. Michael - kl. 09:47, 17-12-2020:

    I fremtiden må I gerne skrive hvis en serie/film ikke kan ses hvis ens Netflix er indstillet på dansk, ville være godt hvis man ikke forgæves skulle lede efter titler som denne.

  2. Flixfilm - kl. 09:51, 17-12-2020:

    Hej Michael,

    God idé. Denne titel kan man dog godt se på dansk – i hvert fald i browser og mobil, så her er det ikke nødvendigt at ændre sprog til engelsk.

    Skriv kommentar