Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Marvel-serier forsvinder fra Netflix

Marvel-serier forsvinder fra Netflix

12/02/2022 | Flixfilm

marvel netflix

I 2013 indgik streamingtjenesten Netflix og Disney en opsigtsvækkende aftale om at lave helt nye tv-serier med de kendte superhelte fra Marvel.

Ud af samarbejdet blev serierne om ‘Daredevil‘, ‘Luke Cage‘, ‘Jessica Jones‘, ‘Iron Fist‘, ‘The Punisher‘ og ‘The Defenders‘ skabt.

Aftalen blev dog revet over i 2017 da Disney fremlagde planerne om at skabe sin egen og konkurrerende streamingtjeneste Disney+.

Selvom at samarbejdet mellem Netflix og Disney var slået i stykker, fastslog Netflix-chefen Ted Sarandos i 2018, at der ikke var nogle grund til at frygte at de velkendte superhelte-serier ville forsvinde fra Netflix-udvalget. Netflix havde lov til at vise dem i mange år endnu, lød det dengang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den tid er nu ovre! Flere amerikanske medier skriver nemlig, at Marvel-seriernes tilstedeværelse på Netflix synger på sidste vers.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juni 2023

Helt konkret kommer oplysningerne fra Netflix selv, da man ved at søge efter f.eks. ‘Daredevil’ på streamingtjensten bliver mødt af beskeden “Sidste dag på Netflix: 28. februar”.

Flixfilm kan bekræfte, at samme besked dukker op på Netflix Danmark.

Dermed er 28. februar den sidste dag, at man kan streame ‘Daredevil’, ‘Luke Cage’, ‘Jessica Jones’, ‘Iron Fist’, ‘The Punisher’ og ‘The Defenders’ på Netflix.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvad der kommer til at ske med Marvel-serierne efter den 28. februar, men man kan formode, at de vil dukke op på Disney+ indenfor nærmeste fremtid.
Skriv kommentar