Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Agent Carter

Agent Carter

21/01/2016 | Flixfilm

Se Agent Carter på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hayley Atwell, James D'Arcy, Enver Gjokaj, Chad Michael Murray
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Da hun mister sit livs kærlighed, Captain America, slutter Peggy Carter sig til en hemmelig organisation af lovhåndhævere og kommer på drabelige missioner.


Se Agent Carter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAgent Carter havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Agent Carter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Agent Carter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Agent Carter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Agent Carter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar