Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marvel’s Avengers Assemble

Marvel’s Avengers Assemble

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Marvel’s Avengers Assemble på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Anna Boden, Ryan Fleck
Skuespillere: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law
Spilletid: 123 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Efter Iron Man har overtalt sine medsuperhelte til at genforenes, bruger the Avengers deres fælles evner til at kæmpe mod både gamle fjender og nye skurke.


Se Marvel’s Avengers Assemble på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marvel’s Avengers Assemble (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marvel’s Avengers Assemble (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marvel’s Avengers Assemble herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marvel’s Avengers Assemble er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marvel’s Avengers Assemble (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar