Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marvel’s Avengers Assemble

Marvel’s Avengers Assemble

01/02/2019 | Flixfilm

Se Marvel’s Avengers Assemble på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Anna Boden, Ryan Fleck
Skuespillere: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law
Spilletid: 123 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Efter Iron Man har overtalt sine medsuperhelte til at genforenes, bruger the Avengers deres fælles evner til at kæmpe mod både gamle fjender og nye skurke.


Se Marvel’s Avengers Assemble på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarvel’s Avengers Assemble (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marvel’s Avengers Assemble (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marvel’s Avengers Assemble herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marvel’s Avengers Assemble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marvel’s Avengers Assemble (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar