Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Marvel’s Daredevil får premiere på Netflix til april

Marvel’s Daredevil får premiere på Netflix til april

07/01/2015 | Flixfilm

netflix daredevil marvel premiereSuperhelte-serien Daredevil, som Netflix har lavet i samarbejde med Marvel får premiere på filmtjenesten d. 10. april. Det offenliggører de to virksomheder i en fælles pressemeddelelse og har i samme ombæring udsendt en teaser trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Serien, der bliver på 13 episoder, handler om Matt Murdock (Charlie Cox), som var blind som dreng, men udstyret med ekstraordinære sanser, der kæmper mod uretfærdighed som advokat om dagen og om natten som superhelten Daredevil i kvarteret Hells Kitchen i New York City.

Marvel’s Daredevil, der dykker ned i baggrundshistorien om, hvordan Matt Murdock udvikler sig til Daredevil byder på et væld af karaktere fra superhelte-universet, bl.a. Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), Claire Temple (Rosario Dawson), Foggy Nelson (Elden Henson) og Stick (Scott Glenn).

Daredevil er en af de bedst kendte superhelte på gadeplan og er den første af fire episke spændings-serier, som Netflix laver i samarbejde med Marvel. De andre serier er Marvel’s A.K.A. Jessica Jones, Marvel’s Iron Fist, og Marvel’s Luke Cage, der alle er optakt til Marvel’s The Defenders.

LÆS OGSÅ:   Skaberen af 'Don't Look Up' klar med stjernespækket seriemorder-film

Den første serie fra Marvel på Netflix er produceret af serie Steven S. DeKnight (Spartacus), og Drew Goddard (LOST) sammen med Jeph Loeb (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.), der også fungerer som Marvel’s Head of Television. Serien er produceret af Marvel Television i samarbejde med ABC Studios for Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Marvel’s Daredevil på Netflix Danmark fra d. 10. april og se teaseren her;
3 kommentarer til Marvel’s Daredevil får premiere på Netflix til april

 1. thomas thøgersen - kl. 22:33, 07-01-2015:

  kommer den også på dansk netflix til april???

 2. Flixfilm - kl. 22:43, 07-01-2015:

  Hej Thomas,

  Ja, den kommer også på Netflix Danmark d. 10. april. 🙂

 3. thomas thøgersen - kl. 16:27, 08-01-2015:

  Fantastisk:-)
  Tak!

Skriv kommentar