Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Marvel’s Daredevil vender tilbage til næste år

Marvel’s Daredevil vender tilbage til næste år

22/04/2015 | Flixfilm

daredevil nyhed netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at superhelten Daredevil vender tilbage i en ny sæson, der får premiere i 2016.

I sæson 2 vil Charlie Cox og Vincent D’Onofri vende tilbage som henholdsvis Matt Murdock / Daredevil og Wilson Fisk, mens der dog vil være et par udskiftninger bag kameraet hvor producer Steven S. DeKnight (“Spartacus”) erstattes af Doug Petrie (American Horror Story) og Marco Ramirez (Sons of Anarchy).

Alle seriens øvrige medvirkende, heriblandt Elden Henson, Deborah Ann Woll og Rosario Dawson skulle ligeledes være klar på at medvirke i den nye sæson.

Serien Marvel’s Daredevil handler om advokaten Matt Murdock, der som barn mistede synet. Nu lever han dog af at bekæmpe kriminalitet som lovlydig advokat, når han ellers ikke er iklædt superhelte-outfittet som Daredevil.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Marvel’s Daredevil har fået fremragende anmeldelser fra hele mediekorpset og Netflix-medlemmer, og mange mener at den er et frisk pust i forhold til Daredevil-filmen fra 2003 med Ben Affleck i hovedrollen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Marvel’s Daredevil på Netflix Danmark i dag og glæd dig til sæson 2 til næste år.
1 kommentar til Marvel’s Daredevil vender tilbage til næste år

  1. Navn - kl. 18:02, 22-04-2015:

    dejligt !!!!!

Skriv kommentar