Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Daredevil

Daredevil

19/10/2018 | Flixfilm

Daredevil på Netflix

Produktionsår: 2015–2018
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Charlie Cox, Vincent D'Onofrio, Deborah Ann Woll
Spilletid: 54 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Mandarin, Japanese, Russian
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Matt Murdock bliver blind som barn, men bekæmper uretfærdighed som advokat om dagen og som superhelt om natten.

Daredevil (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Daredevil på YouTube.Se Daredevil på NetflixAnmeldelse: Daredevil (Sæson 3)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Daredevil (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Daredevil (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Daredevil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Daredevil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar