Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Marvel’s Iron Fist indtager Netflix i 2017

Marvel’s Iron Fist indtager Netflix i 2017

04/10/2016 | Flixfilm

iron-fist-superhelt-danmarkStreamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort den længeventede serie Marvel’s Iron Fist, som er på 13 hårdtslående afsnit, får premiere på Netflix Danmark den 17. marts 2017. I samme forbindelse har filmtjenesten udsendt et kortteaser-klip, som kan ses nederst i artiklen.

Serien, som er den fjerde i rækken af Netflix’ Marvel-superhelte-serier, foregår i det kendte Marvel-univers, hvor vi møder milliardæren Danny Rand (Iron Fist), der, efter adskillige år, er vendt hjem til New York for at genfinde sin fortid og genoptage kampen mod de kriminelle kræfter, der belaster bydelen. Med sine Kung-Fu-evner og næver af stål er Danny Rand klar til at tage kampen op mod New Yorks kriminelle.

Skuespilleren Finn Jones, som bl.a kendes for rollen Loras Tyrell i HBO-serien Game of Thrones, vil spille Danny Rand / Iron Fist, mens han vil få selskab af en anden Game of Thrones-skuespiller; Jessica Henwick, som i Iron Fist-serien spiller Colleen Wing, der er en atletisk person – dog uden superheltekrafter.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Eftersom Iron Fist er den fjerde serie i rækken i samarbejdet mellem Marvel og Netflix, så kan man godt begynde at glæde sig til The Defenders, som står for skud. The Defenders-serien samler alle superheltene – Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist – i én og samme serie, der alle skal kæmpe sammen om at redde New York City for onde kræfter.

Se Iron Fist på Netflix Danmark fra 17. marts 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Marvel’s Iron Fist indtager Netflix i 2017

  1. thomas - kl. 20:33, 04-10-2016:

    cool

Skriv kommentar