Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United

Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United

03/04/2015 | Flixfilm

Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Anna Boden, Ryan Fleck
Skuespillere: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn
Spilletid: 123 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da videnskabsfolk kombinerer Hulks gammaenergi med Tony Starks Arc-reaktor, skaber de en fjende, som kun de to Marvel-helte kan besejre.

Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United på YouTube.Se Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar