Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jessica Jones

Jessica Jones

14/06/2019 | Flixfilm

Jessica Jones på Netflix

Produktionsår: 2015–2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville
Spilletid: 56 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Hun hjemsøges af en traumatisk fortid, men Jessica Jones bruger sit talent som privatdetektiv til at finde sin plageånd, før han kan gøre andre fortræd.Se Jessica Jones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jessica Jones (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jessica Jones på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jessica Jones (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jessica Jones (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jessica Jones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jessica Jones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar