Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jessica Jones

Jessica Jones

14/06/2019 | Flixfilm

Se Jessica Jones på Netflix

Indspilningsår: 2015–2019
Genre: Action, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, Carrie-Anne Moss
Spilletid: 56 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Hun hjemsøges af en traumatisk fortid, men Jessica Jones bruger sit talent som privatdetektiv til at finde sin plageånd, før han kan gøre andre fortræd.


Se Jessica Jones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJessica Jones (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jessica Jones (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jessica Jones herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jessica Jones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jessica Jones (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar