Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mary-Kate og Ashley Olsen ikke med i Fuller House

Mary-Kate og Ashley Olsen ikke med i Fuller House

23/05/2015 | Flixfilm

Mary-Kate og Ashley Olsen vil ikke gentage deres rolle som Michelle Tanner i den nye Netflix-serie Fuller House, som er baseret på den populære komedieserie Full House (Hænderne Fulde). Det skriver The Hollywood Reporter.

Det har hele tiden været usikkert om de to tidligere børneskuespillere og iværksættere ville medvirke i den nye serie, men nu er det hermed bekræftet at de ikke vil være med i de nye afsnit. John Stamos, der i Full(er) House spiller Onkel Jesse, skriver på Twitter, at han er knust over at høre Olsen tvillingernes beslutning. Han pointere dog, at serien ikke vil skuffe – til trods for Mary-Kate og Ashley Olsens fravær.

Mary-Kate og Ashley Olsen har de senere år hverken medvirket i film eller tv-serier, men har skabt sig en succesfuld karriere indenfor modebranchen, hvor de blandt andet har lanceret deres egen tøjkollektion.

Med Mary-Kate og Ashley ude af billedet, er det kun Bob Saget og Lori Loughlin blandt de originale skuespillere, der mangler at annoncere om de er med i Fuller House. Lori Loughlin har dog tidligere omtalt en eventuel genforening, som værende realistisk.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Silverton Siege'

Artiklen fortsætter under annoncen

Candace Cameron Bure (D.J. Tanner ), Jodie Sweetin (Stephanie Tanner), Andrea Barber (Kimmy Gibbler), John Stamos (Onkel Jesse) og Dave Coulier (Joey) har alle bekræftet at de medvirker i Fuller House, som får premiere eksklusiv på Netflix i 2016.

Fuller House betegnes som en efterfølger til Full House, hvor D.J. Tanner er gravid og fraskilt, mens hendes yngre søster Stephanie Tanner og alenemor Kimmy Gibbler kommer hende til undsætning og flytter ind hos hende, hvor de skal hjælpe hende med at holde styr på D.J.’s to drenge – rebellen J.D og neurotikeren Max, samt hendes kommende baby.

Fuller House får premiere på Netflix Danmark i 2016.
Skriv kommentar