Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mary Kom

05/06/2017 | Flixfilm

Se Mary Kom på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Biography, Drama, Sport
Instruktør: Omung Kumar
Skuespillere: Priyanka Chopra, Sunil Thapa, Robin Das, Rajni Basumatary
Spilletid: 122 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Denne sande historie følger den indiske bokser Mary Kom, der overvandt sin misbilligende far og andre forhindringer på sin rejse mod at blive verdensmester.


Se Mary Kom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMary Kom havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mary Kom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mary Kom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mary Kom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mary Kom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar