Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mary Kom

05/06/2017 | Flixfilm

Mary Kom på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Omung Kumar
Skuespillere: Priyanka Chopra Jonas, Sunil Thapa, Robin Das
Spilletid: 122 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne sande historie følger den indiske bokser Mary Kom, der overvandt sin misbilligende far og andre forhindringer på sin rejse mod at blive verdensmester.

Mary Kom havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mary Kom på YouTube.Se Mary Kom på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mary Kom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mary Kom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mary Kom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mary Kom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar