Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mary Portas: Secret Shopper

Mary Portas: Secret Shopper

01/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Mary Portas: Secret Shopper på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mary Portas
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Detailkonsulenten Mary Portas samarbejder med Storbritanniens mest upopulære butikker og hjælper dem med at give bedre service til deres frustrerede kunder.


Se Mary Portas: Secret Shopper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mary Portas: Secret Shopper (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mary Portas: Secret Shopper (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mary Portas: Secret Shopper herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mary Portas: Secret Shopper er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mary Portas: Secret Shopper (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar