Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mary, Queen of Scots

Mary, Queen of Scots

16/12/2020 | Flixfilm

Se Mary, Queen of Scots på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: Josie Rourke
Skuespillere: Angela Bain, Richard Cant, Guy Rhys, Thom Petty
Spilletid: 124 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French, Scottish Gaelic, Latin
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Den unge dronning Mary vender tilbage for at regere sit fødeland, Skotland, og for at kæmpe mod sin kusine dronning Elizabeth 1. om Englands trone.

Mary, Queen of Scots (Maria Stuart – Dronning af Skotland) havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mary, Queen of Scots på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mary, Queen of Scots (Maria Stuart – Dronning af Skotland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mary, Queen of Scots stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mary, Queen of Scots, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mary, Queen of Scots (Maria Stuart – Dronning af Skotland) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar