Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mary Shelley

Mary Shelley

01/09/2019 | Flixfilm

Se Mary Shelley på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History, Romance
Instruktør: Haifaa Al-Mansour
Skuespillere: Elle Fanning, Bel Powley, Owen Richards, Joanne Froggatt
Spilletid: 120 min
Land: UK, Luxembourg, USA, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Mary Wollstonecraft Godwin var kun 16, da hun fulgte efter en dreng og forvandlede sig til Mary Shelley, den sårbare men også barske feminist, som skrev Frankenstein.

Mary Shelley havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mary Shelley på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mary Shelley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mary Shelley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mary Shelley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar