Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Frankenstein

Frankenstein

15/11/2022 | Flixfilm

Frankenstein på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Drama, Horror, Romance
Instruktion: Kenneth Branagh
Skuespillere: Robert De Niro, Kenneth Branagh, Helena Bonham Carter
Spilletid: 123 min
Land: United States, Japan, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Dr. Victor Frankenstein forsøger at snyde døden ved at skabe nyt liv og frembringer et uhyre, som inden længe søger hævn over sin skaber.

Frankenstein havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Frankenstein på YouTube.Se Frankenstein på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Frankenstein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Frankenstein stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Frankenstein, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Frankenstein er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar