Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro

Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro

08/08/2022 | Flixfilm

Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på, hvordan spanske videnskabsfolk bekræftede Einsteins relativitetsteori i 2019, da de tog de første billeder af et sort hul.

Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro på YouTube.



Se Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar