Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Masaan

13/12/2016 | Flixfilm

Se Masaan på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Neeraj Ghaywan
Skuespillere: Richa Chadha, Sanjay Mishra, Vicky Kaushal, Pankaj Tripathi
Spilletid: 109 min
Land: India, France
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Fire skæbner krydser hinanden ved Ganges-floden i Indien, hvor fordomme, en streng moralkodeks og et ubarmhjertigt kastesystem former deres personlige tragedier.


Se Masaan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMasaan havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Masaan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Masaan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Masaan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masaan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar