Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masaba Masaba

Masaba Masaba

29/07/2022 | Flixfilm

Masaba Masaba på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Masaba Gupta, Neena Gupta, Neil Bhoopalam
Spilletid: 50 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Neena og Masaba Gupta, der er mor og datter i virkeligheden, spiller en version af dem selv i dette herlige, fiktive indblik i deres liv inden for mode og film.

Masaba Masaba (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Masaba Masaba på YouTube.Se Masaba Masaba på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Masaba Masaba (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masaba Masaba (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Masaba Masaba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Masaba Masaba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar