Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masaba Masaba

Masaba Masaba

28/08/2020 | Flixfilm

Se Masaba Masaba på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Masaba Gupta, Neena Gupta, Neil Bhoopalam
Spilletid: 50 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Neena og Masaba Gupta, der er mor og datter i virkeligheden, spiller en version af dem selv i dette herlige, fiktive indblik i deres liv inden for mode og film.

Masaba Masaba (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Masaba Masaba på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Masaba Masaba (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masaba Masaba (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Masaba Masaba, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Masaba Masaba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar