Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masaba Masaba

Masaba Masaba

28/08/2020 | Flixfilm

Se Masaba Masaba på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Masaba Gupta, Neena Gupta, Neil Bhoopalam, Rytasha Rathore
Spilletid: 50 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Neena og Masaba Gupta, der er mor og datter i virkeligheden, spiller en version af dem selv i dette herlige, fiktive indblik i deres liv inden for mode og film.


Se Masaba Masaba på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Masaba Masaba (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Masaba Masaba (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Masaba Masaba:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Masaba Masaba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masaba Masaba (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar