Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Masameer

11/11/2020 | Flixfilm

Masameer på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ibraheem Alkhairallah, Malik Nejer
Spilletid: N/A
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Denne webserie giver gennem sort humor og excentriske figurer et humoristisk indblik i de kulturelle forandringer i Saudi-Arabien fra 2011-2019.

Masameer (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Masameer på YouTube.Se Masameer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Masameer (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masameer (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Masameer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Masameer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar