Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Masameer

11/11/2020 | Flixfilm

Se Masameer på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ibraheem Alkhairallah, Malik Nejer
Spilletid: N/A
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Denne webserie giver gennem sort humor og excentriske figurer et humoristisk indblik i de kulturelle forandringer i Saudi-Arabien fra 2011-2019.

Masameer (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Masameer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Masameer (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masameer (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Masameer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Masameer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar