Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masameer – The Movie

Masameer – The Movie

20/03/2020 | Flixfilm

Se Masameer – The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation
Instruktør: Malik Nejer
Skuespillere: Shahad Alahmari, Yousef Aldakheel, Lama Alfard, Ibrahim Alkhairallah
Spilletid: 110 min
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En ung pige med flair for kunstig intelligens forsøger at gøre en forskel, mens tre venner bliver superhelte på jagt efter forbrydere. Baseret på den populære webserie.


Se Masameer – The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMasameer – The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Masameer – The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Masameer – The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Masameer – The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masameer – The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar