Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mascots

13/10/2016 | Flixfilm

Se Mascots på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Christopher Guest
Skuespillere: Zach Woods, Wayne Wilderson, Sarah Baker, Michael Hitchcock
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Ivrige deltagere iført lådne dragter kæmper om titlen som verdens bedste maskot i denne komedie af Christopher Guest.


Se Mascots på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mascots havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mascots ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mascots:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mascots er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mascots stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar