Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

MASH

13/04/2016 | Flixfilm

Se MASH på Netflix

Indspilningsår: 1970
Genre: Comedy, Drama, War
Instruktør: Robert Altman
Skuespillere: Donald Sutherland, Elliott Gould, Tom Skerritt, Sally Kellerman
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, Korean
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Robert Altmans let genkendelige satire handler om en gruppe militærlæger, der kæmper mod det militære vanvid og behandler sårede soldater under Koreakrigen.


Se MASH på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMASH havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om MASH ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til MASH herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til MASH er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at MASH stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar