Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masha and the Bear

Masha and the Bear

03/10/2019

Se Masha and the Bear på Netflix

Indspilningsår: 2007–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Boris Kutnevich, Alina Kukushkina
Spilletid: 7 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Den livlige lille Masha bor i skoven med sin bedstefar og oplever mange fantastiske eventyr med sin nabo, en bjørn der stammer fra cirkus.


Se Masha and the Bear på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Masha and the Bear (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Masha and the Bear (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Masha and the Bear herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Masha and the Bear er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masha and the Bear (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar