Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Masha and the Bear

Masha and the Bear

01/05/2023 | Flixfilm

Masha and the Bear på Netflix

Produktionsår: 2007–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Boris Kutnevich, Alina Kukushkina, Kaitlyn McCormick
Spilletid: 7 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den livlige lille Masha bor i skoven med sin bedstefar og oplever mange fantastiske eventyr med sin nabo, en bjørn der stammer fra cirkus.Se Masha and the Bear på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Masha and the Bear (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Masha and the Bear på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Masha and the Bear (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masha and the Bear (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Masha and the Bear, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Masha and the Bear er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar