Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Masha’s Spooky Stories

Masha’s Spooky Stories

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Masha’s Spooky Stories på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sergey Tkachev
Skuespillere: Mariya Shalayeva, Dmitriy Shevchenko, Nataliya Tkachyova
Spilletid: 90 min
Land: Russia
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Lille Masha fortæller historier om det, børn er bange for, f.eks. spøgelser og monstre. Hun forklarer, hvorfor disse skabninger ikke er noget at bekymre sig om.


Se Masha’s Spooky Stories på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Masha’s Spooky Stories (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Masha’s Spooky Stories (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Masha’s Spooky Stories herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Masha’s Spooky Stories er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Masha’s Spooky Stories (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar