Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mask Girl

Mask Girl

18/08/2023 | Flixfilm

Mask Girl på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elaine Wang, Victoria Grace, Harrison Xu
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En kontormedarbejder, der er usikker på sit udseende, arbejder som maskeret internetpersonlighed om natten – indtil en række skæbnesvangre begivenheder ændrer alt.Se Mask Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mask Girl (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mask Girl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mask Girl (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mask Girl (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mask Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mask Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar