Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Master of None’ rygtes tilbage med sæson 3

‘Master of None’ rygtes tilbage med sæson 3

14/01/2021 | Flixfilm

Master of None saeson 3 netflixEngelske medier erfarer, at den amerikanske komiker Aziz Ansari er klar til at kaste sig over en ny sæson af sin prisvindende komedieserie ‘Master of None’.

Tredje sæson af ‘Master Of None’ vil øjensynligt finde sted i London (de to foregående sæsoner foregik i Italien og New York) mens den engelske skuespiller Naomi Ackie fra ‘The End Of The F**ing World’ vil have en markant rolle.

Det skriver de engelske medier NME og Chortle.

Streamingtjenesten Netflix har ikke kommenteret på rygterne.

Seneste sæson af den finurlige serie ‘Master of None’ havde premiere i 2017 og har således været på pause i mere end fire år. Allerede ved premieren på daværende tidspunkt udtalte skaberen Aziz Ansari, at hvis sæson 3 skulle blive en realitet havde han brug for en længere pause. Det må siges at være tilfældet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix vil øjensynligt være glade for at bringe serien til live igen, da de første sæson blev rost til skyerne, mens serien har vundet tre Emmy Awards og en enkelt Golden Globe.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Aziz Anzari har både skrevet, instrueret og spiller hovedrollen i ‘Master of None’, som er en serie baseret på egne personlige oplevelser med aldersdiskrimination, sex, forhold, racisme og tacos – det er blot nogle af de emner, som der bliver berørt i serien. Her spiller han Dev, en 30-årig skuespiller bosat i New York, som kæmper med en række forskellige beslutninger – lige fra hvad han skal spise til, hvordan han skal leve resten af sit liv.

Produktion skal umiddelbart begynde til foråret, hvis ikke Covid-19 får sat en stopper for det.

Se ‘Master of None‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar