Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Master of None

Master of None

12/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Master of None på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aziz Ansari, Eric Wareheim, Lena Waithe
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: New Yorkeren Dev kaster sig ud i store modenhedsprojekter som f.eks. det første rigtige job, et seriøst forhold og afsløring af sexkrænkere i undergrundsbanen.


Se Master of None på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Master of None (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Master of None (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Master of None herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Master of None er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Master of None (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar