Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Master of None

Master of None

23/05/2021 | Flixfilm

Master of None på Netflix

Produktionsår: 2015–2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Aziz Ansari, Eric Wareheim, Lena Waithe
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: New Yorkeren Dev kaster sig ud i store modenhedsprojekter som f.eks. det første rigtige job, et seriøst forhold og afsløring af sexkrænkere i undergrundsbanen.Se Master of None på Netflix
Anmeldelse: Master of None - sæson 3

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Master of None (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Master of None på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Master of None (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Master of None (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Master of None, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Master of None er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar